Lees


Kijk 


Luister 

 


Directeurendag MKW Platform
Na het volgen van een workshop over cultuur en gedrag beluisterden zo’n 40 managers van woningcorporaties het thema-gedicht ‘Verheffingspoezie‘. Het gedicht belicht de wisselwerking tussen leidinggevende en teamlid bij een woningcorporatie.


Gemeente Utrecht
Gemeente Utrecht organiseerde tijdens het jaarlijkse Divosa congres een workshop. Dit gedicht gaat in op de gezamenlijke kracht en energie die bedrijven en overheid hebben om samen mensen aan werk te helpen.Stichting LiveBuild
Een LiveDicht en LofZang op deze Utrechtse stichting: bij het benefietdiner voor relaties van LiveBuild kreeg het publiek voor ‘t eerst het gedicht Waterlanders te horen. LiveBuild werkt vanuit een Utrechtse zolder, gevuld met jong talent, aan waterprojecten in Kameroen.

HR Community 
Na afloop van de drie dagen durende Summerschool van HR Community schreef ik een bij de slotbijeenkomst passend gedicht. Gebaseerd op de presentatie van vijf business-cases droeg ik voor: ‘HR staat straks voor Hangmat Regelen‘.


…..

Twents Ondernemingsraden Platform
Ruim 150 Twentenaren verzamelden zich om met elkaar de toekomst van de ambtelijke organisatie te verkennen. Het slotwoord was mijn gedicht ‘Achter De Hand’, over het geluk dat je hebt dat je zelf over zóveel dingen gaat.

Nederlandse Spoorwegen (1)
Als afsluiting van de slotbijeenkomst van MD-programma ‘Navigator’ voor 50 managers van NS en haar internationale partners, schreef ik ‘We’re all navigators‘ dat over de verschillende manieren waarop je in een organisatie aan het stuur kunt zitten vertelt. 

Nederlandse Spoorwegen (2)
Bij een vervolgbijeenkomst met 100 managers schreef ik ‘Let’s make the silent sing‘, dat bezingt hoe je leiderschap in een ander kunt veroorzaken.

 

 
 
Voorbeeldwerk
Voorbeeldwerk
Voorbeeldwerk
Voorbeeldwerk
Voorbeeldwerk
Voorbeeldwerk
 
Voorbeeldwerk